Proceduri de Rejuvenare Vaginală fără intervenție chirurgicală

Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai

In ce situatii se apelează la rejuvenarea vaginală?

Apasă pe elementele de mai jos pentru a citi descrierea completă.

Pierdeti urina la tuse, la stranut, cand va ridicati din pat, la mers, la urcarea treptelor sau la diverse tipuri de efort sau in repaus

O dată cu apariția MENOPAUZEI și scăderea fiziologică a hormonilor apar simptome precum uscăciunea vaginală, mâncărimea și pierderea involuntară de urină care pot afecta viața cotidiană a femeii – sportul, mișcarea, viața socială, intimă precum și activitățile profesionale.

 

De aici și cererea pentru dezvoltarea esteticii ginecologice: doamnele realizează că cea mai frumoasă piele pe față și cel mai tonifiat corp sunt insuficiente pentru a le da senzația de tinerețe și sănătate atât timp cât se confruntă cu laxitatea vaginală, dureri la contact sau la micțiune, incontinență urinară sau atrofie vaginală.

După sarcini și nașteri sensibilitatea intimă se diminueză iar viața de cuplu se modifică. În plus, știți că mai mult de jumătate din femei nu au avut orgasm niciodată? Și da, este în regulă să vorbim despre acest subiect! Ca și nevoia de hrană și de a avea siguranța unui cămin, să vorbim sincer: orice femeie care spune că are o viață împlinită și fericită dar viață de cuplu inexistentă sau dureroasă – chiar credeți că este posibil?

 

Nevoia de a te simți iubită este ceva fundamental, iar ESTETICA GINECOLOGICĂ are ca scop rejuvenarea feminina pentru ca functia regiunii intime să redevină cum era în tinerețe, sau chiar să fie îmbunătățită – fără dureri, fără pierdere de urină sau infecții care recidivează, fără laxitatea, dar cu o zonă hidratată, sensibilă și sănătoasă.

Cistocel, rectocel, coborarea uterului in vagin pana la nivelul inelului himenal

Senzatii neplacute sau durere vaginala sau lipsa placerii

senzatia de “largire” vaginala ce apare odata cu inaintarea in varsta sau dupa nasteri, ce poate determina afectarea relatiei intime, senzatiile si calitatea contactului sexual

Ca și fizionomia sau caracteristicile corpului, zona intima este unică pentru fiecare femeie. Din acest motiv, unele doamne se simt nemulțumite de către aspectul ESTETIC extern al regiunii vulvo-vaginale: unele consider că au labile mici prea lungi, labile mari prea ridate, orificiul vaginal prea deschis, labile hiperpigmentate (culoarea mai închisă față de restul pielii) după o sarcină sau le deranjează o ruptură de perineu de la naștere sau o cicatrice de epiziotomie inestetică sau dureroasă.

 

Descoperă tratamentele pentru Rejuvenare Vaginală fără intervenție chirurgicală:

1. Fotoliul Emsella

2. Radiofrecvență Exilis Ultra 360

4. PRP “Terapia Vampir”

5. Acid Hialuronic

7. CaressFlow oxigenare vulvo-vaginală

Nu știi care este cel mai potrivit tratament pentru tine?

Programează o consultație cu tehnicienii Ladies Excellence Clinic, Bd. Dacia nr. 19, Sector 1 (Piața Romană)