Ladies Excellence Clinic Bucuresti Square Logo

Fotoliul Emsella – trateaza incontinenta urinara

Fotoliul Emsella Bucuresti, Ladies Excellence Clinic by Dr Diana Mihai, incontinenta urinara tratament neinvaziv

Ce este Fotoliul Emsella?

EMSELLA este un fotoliu pe care pacienta se aseaza imbracata si care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determina stimularea musculaturii pelvine. Astfel, se realizeaza fara efort sau durere antrenarea muschilor din zona planseului pelvin iar muschii se vor tonifia, laxitatea (senzatia de largire vaginala) va disparea, incontinenta urinara (pierderea de urina) si prolapsul uterin (senzatia de coborare a organelor genitale) vor fi tratate fara interventie chirurgicala.

Este bine stiut faptul ca pentru antrenarea acestor muschi “clasic” se recomanda exercitiile Kegel. Acestea presupun contractii voluntare ale musculaturii pelvine din partea pacientei, repetate zilnic, pe o perioada de cateva luni pentru rezultate perceptibile si de durata. Pacienta poate realiza singura aproximativ 1 contractie Kegel pe secunda.

Aparatul EMSELLA realizeaza pentru dumneavoastra aproximativ 11.000 contractii in cele 28 de minute de terapie (7 contractii pe secunda), fara ca dumneavoastra sa depuneti vreun efort. In plus, contractiile obtinute cu EMSELLA sunt supramaximale (adica mult mai mari decat cele pe care le poate face corpul in mod voluntar), acest aspect explicand efectele mult mai rapide si mai eficiente ale terapiei.

Citeste mai jos in ce situatii te poate ajuta Fotoliul EMSELLA.

Asculta povestea unei paciente cu Fotoliul Emsella:

Pentru ce se recomanda Fotoliul Emsella?

Daca aveti urmatoarele simptome, tratamentul EMSELLA este recomandat pentru dumneavoastra:

 • Incontinenta urinara (pierdeti urina la tuse, la stranut, cand va ridicati din pat, la mers, la urcarea treptelor sau la diverse tipuri de efort sau in repaus)

*si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens

 • Prolaps genital (cistocel, rectocel, coborarea uterului in vagin pana la nivelul inelului himenal)

*si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens

 • Disconfort in timpul contactului sexual – senzatii neplacute sau durere vaginala sau lipsa placerii
 • Preventiv, dupa nasteri (naturale sau cezariene), pentru tonifierea musculaturii pelvine (prevenirea aparitiei in timp a prolapsului genital sau a pierderilor involuntare de urina)
 • Laxitate vaginala (senzatia de “largire” vaginala ce apare odata cu inaintarea in varsta sau dupa nasteri) ce poate determina afectarea relatiei intime, senzatiile si calitatea contactului sexual
 • Dureri pelvine cronice
 • Imperiozitate mictionala – nevoia urgenta de a urina
 • Polakiurie – urinare prea frecventa
 • Senzatia de golire vezicala incompleta dupa mictiune
 • Cistite repetate datorate unei modificari a planseului pelvin

Asculta povestea unei tinere mamici cu Fotoliul Emsella:

In ce consta tratamentul cu Fotoliul Emsella?

 1. Consultatia initiala: medicul va stabili diagnosticul dumneavoastra si indicatia de efectuare a tratementului HIFEM EMSELLA.
 2. Pacienta se aseaza imbracata pe fotoliul EMSELLA, tratamentul dureaza 28 minute, este nedureros (va simti doar contractii ale muscularurii pelvine).
 3. Sunt necesare 6 sesiuni de tratament, cate 2/saptamana, timp de 3 saptamani.
 4. De obicei este necesara repetarea tratamentului la aproximativ 1 an (in functie de severitatea simptomelor dumeavoastra).

*Nu se recomanda pacientelor cu: pacemaker cardiac, implante metalice, tumori, in perioada de menstruatie sau gravide.

Care sunt avantajele deosebite ale Fotoliul Emsella?

 1. Puteti sa va intoarceti imediat dupa tratament la activitatile dumneavoastra zilnice, nu exista contraindicatii dupa tratament sau perioada “de recuperare”
 2. Tratamentul se poate realiza la orice varsta
 3. Exista multiple studii internationale care certifica si demonstreaza rezultatele aceste terapii
 4. Este un tratament sigur, nedureros si neinvaziv

Ce se face inainte de tratamentul cu Fotoliul Emsella?

 • Este necesara o consultatie in cadrul Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai, pentru ca medicul specialist sa decida daca tratamentul este potrivit pentru dumneavoastra si sa stabileasca planul terapeutic.
 • La consultatie va rugam sa veniti cu rezultatul unui examen recent de urina (sumar + urocultura) efectuate la nu mai mult de 1-2 saptamani.
 • Daca aveti probleme la urinare, va rugam sa veniti cu CHESTIONARUL completat (descarcati chestionarul aici) si CALENDARUL MICTIONAL completat (descarcati calendarul aici) pe cel putin 2-3 zile.
 • Daca nu aveti analizele facute in ultimele 12 luni, va fi necesar la consultatie si efectuarea:

  • Ecografie transvaginala
  • Examen Papanicolau
  • Examen de secretie vaginala, cultura col

  Consultatia, ecografia si analizele pe care nu le aveti efectuate se vor achita separat fata de pretul procedurii.

Recenzii ale pacientelor despre Fotoliul Emsella

 • Vicotria P, 54 ani: Tratamentul cu Emsella a fost f bun pt mine. S-a simțit o îmbunătățire după acele sedinte și pe pierderea urinară și pe laxitate. Îmi doresc să mai repet. 
 • Irina I, 32 ani: Dupa 3 nasteri pierdeam constant urina, nu cantitati mari dar zilnic gaseam pe chilot cateva picaturi si mai ales cand faceam sport (aerobic, sarituri, bicicleta) mereu ma udam fara sa imi dau seama. Era neplacut deoarece incercam sa scap de supraponderabilitatea din sarcina dar pierderea de urina ma impiedica sa fac asta. Am fost la o consultatie la dr. Diana Mihai dar m-am hotarat sa fac Emsella dupa ce mi s-a intamplat sa pierd urina chiar la contactul sexual. Desi era sotul meu, m-am simtit foarte stanjenita. Acum imi pare rau ca nu am facut mai devreme tratamentul! Imbunatatirea am simtit-o dupa 4 sedinte! Iar dupa 6 nu mai pierd deloc urina! Plus ca dupa 2 saptanani dupa ce am terminat tratamentul simt ca s-a imbunatatit si viata intima (orgasmul si sensibilitatea) ce erau modificate negativ dupa ce am nascut, chiar dupa prima nastere. Voi repeta cu siguranta tratamentul si il recomand tuturor femeilor care au nascut!

 • Andreea P, 62 ani: Inainte mergeam pe strada si pierdeam urina. In fiecare zi. Daca din 30 min in 30 min nu puteam ajunge la o toaleta, urina curgea. Trebuia sa port mereu absorbant. Mergeam si eram mereu uda. Nici nu simteam de multe ori cand pierdeam. Dupa 4 sedinte cu Emsella simptomele s-au imbunatatit, pierdeam urina doar la efort puternic, tuse sau stranut sau cand mergeam mai mult de o ora fara sa merg la toaleta. Dupa 8 sedinte cu Emsella viata mi s-a schimbat!!! Nu mai pierd aproape deloc urina, pot merge la toaleta la 2-3 ore fara sa fiu uda! Ocazional mai pierd urina cand sunt racita si stranut si tusesc mai mult, dar asta inseamna o zi la 1-2 luni! Recomand Fotoliul Emsella si pe dna Dr. Diana Mihai

 • Elena V, 53 ani: Imi era rusine sa spun cuiva ca am pierderi de urina, daca nu merg imediat in secunda 2 fac pe mine. Plus curge fără să simt si la miscare si in repaus. Zilnic. Dr. Diana Mihai m-a intrebat despre asta cand m-a consultat (diagnostic Rectocel grad 3, Prolaps uterin grad 1-2, Laxitate vaginala accentuata, Incontinenta Urinara severa) si a stat de vorba cu mine in detaliu despre simptomele mele. Am facut tratamentul cu Emsella (9 sedinte) si s-a imbunatatit. Nu mai era necesar sa port absorbant si puteam avea activitati normale sa ma plimb, sa merg la piata, sa urc pe scari, sa merg la serviciu. Am fost foarte multumita !!! Nu imi cenea sa cred sincer. Acum, la 6 luni dupa tratament am inceput sa mai pierd urina insa nu zilnic, dar din ce in ce mai mult. Mi s-a explicat ca aveam o laxitate importanta si depinde de tesutul pacientei cat tine rezultatul (mi s-a explicat si la prima sedinta acest lucru). Voi mai repeta sedintele cu Emsella pentru a preveni reaparitia simptomelor, nu mai vreau sa ajung sa mai am viata aceea dinainte! Am prietene care s-au operat pentru pierdere urinara si la 1-2 ani le-au reaparut si lor simptomele, in schimb au si dureri dupa operatie. Prefer sa repet acest trarament fara operatie si fara dureri, fara concediu medical, fara internare si fara perioada de recuperare, comod si nedureros, cu rezultate foarte bune. Va multumesc din suflet pentru tot dr Diana Mihai !
 • Mihaela G, 48 ani: Am facut tratamentul Emsella la recomandarea dnei dr Diana Mihai si am fost foarte mulțumită de rezultat,s a imbunatatit si viata sexuala pe langa tratarea incontinentei urinare. Pierdeam urina atat la tuse si stranut cat si la auzul apei care curge si noaptea ma trezeam de 3 ori ca sa merg la baie. In plus, simteam ca daca nu merg urgent la toatela scap urina. Am
  O nastere naturala (copilul nu a fost mare, a avut 2250g) dar de atunci viata mea nu a mai fost la fel si treptat simptomele s-au inrautatit. Am facut 2 sesiuni de tratament la interval de 3 luni (prima data 9 sedinte au fist necesare apoi 6 sedinte). In plus nu e dureros, este o procedura destul de relaxantă mai ales pentru ca stai imbracata si nu mai e necesar sa te urci pe masa ginecologica, pe care am s o mai repet atunci cand v a fi nevoie. Momentan a trecut 1 an de la ultima sedinta si inca rezultatul se mentine perfect! Multumesc dna dr!

Recomand din suflet pe dr Diana Mihai ☺️! Un suflet cald te face sa te detașezi de emoții si mereu caută o rezolvare pentru orice problemă ! Foarte bună pe ceea ce face ! Iar personalul minunat ❤️❤️
Jojolina Inna
Jojolina Inna
13:43 14 Feb 24
Tinerețe fără bătrânețe - Fotoliul Emsella - revelația acestui an. Auzisem despre această procedură la Paris, nu credeam că o voi regăsi în București. Exerciții Kegel la foc automat. 10000 pe juma de oră. Sportul nu se face doar pe exterior. A te îngriji înseamnă stimă de sine. Nu e zvon, e certitudine: ședințele de aici mi-au adus beneficiile din junețe, dinainte de a deveni mamă. La anul revin, fără negociere. Cine se gândea că la 50 te simți ca la 20?! Parol! Manu Pencea, editor senior revista Tango, cu mulțumiri
Ema Manu
Ema Manu
10:02 25 Apr 23
Am găsit ce căutam: PASIUNE, pregătire profesională, calmitate, înțelegere, meticulozitate.Mulțumesc pentru faptul că împărtășiți aceleași dorințe cu pacientele, dorința de a fi fericite.Experiența mea a fost așa cum speram, iar pentru asta voi rămâne ,,fidelă" și voi reveni când va fi cazul. Vă recomand cu multă încredere!Personalul la fel, amabil și calm.PASIUNEA FACE DIFERENȚA !(Pentru persoanele care sunt din alte județe, clinica este foarte aproape de Gara de Nord, la 20 minute de mers pe jos)
Letitia Costea
Letitia Costea
07:56 17 Mar 23
O experiență foarte plăcută!Doamna doctor Veronica Stanciu mi-a plăcut mult, este f drăguța și întelegatoare, mi-a ascultat cu atenție problemele. Și fetele de la receptie sunt super ok🥰
Daria Maria
Daria Maria
14:56 11 Jan 23
Un loc în care te simți excelent, unde îți sunt ascultate cu atenție grijile privind sănătatea intima și nu numai și de unde pleci împăcat că ai făcut cea mai buna alegere. Ladies Excellence Clinic is the Best!!! ♥️♥️♥️
cristinafrumushik
cristinafrumushik
17:51 04 Jan 23
Am rămas plăcut surprinsă de aceasta clinică încă de la intrare. Pot spune că atât doamnele doctor, asistentele cât și fetele de la recepție sunt foarte amabile.Mare mi-a fost incântarea când pe hol a apărut o doamnă drăguță, care m-a invitat în cabinet, astfel că mi-am dat seama că este doamna doctor Corina Georgescu, la care aveam programarea. Un OM prietenos, și empatic, i-am văzut zâmbetul in ochi și am prins încredere.A avut atâta răbdare cu mine, încât a înțeles problema mea, iar eu am înțeles ce mi-a explicat. Și doamna doctor Diana Mihai, este foarte atentă și primitoare cu toți pacienții clinicii. Este adevărat că pentru mine personal, procedurile au fost cam neplăcute, dar sper că totul o sa decurgă bine. O să urmez întocmai recomandările primite și o sa revin cu siguranță. Apreciez totul la superlativ!Felicitări Ladies Excellence că sunteți prietenoși cu cei care își pun toată încrederea în dumnevoastră.Recomand cu drag!
Ana Moldoveanu
Ana Moldoveanu
07:19 10 Dec 22
Un loc minunat, cu personal foarte dedicat, amabil si rabdator! Vin cu drag de fiecare data si vreau sa va multumesc din suflet pentru caldura si profesionalismul de care dati dovada!Va felicit pentru tot ceea ce faceti si ce ati reusit sa construiti! ❤
Raluca Stere
Raluca Stere
17:37 05 Dec 22
Recomand, in primul rand, pentru ca este unul dintre putinii doctori deschisi si la solutii alternative de abordat in drumul catre rezolvarea unor provocari, un medic care studiaza continuu, o persoana calda, cu care se poate discuta, atenta la detalii, clar pasionata de ceea ce face.
Alina Galeteanu
Alina Galeteanu
11:43 29 Jul 22
O recomand din suflet pe doamna dr. Diana Mihai. Blandetea, bunatatea si caldura pe care o emana doamna doctor o fac sa para asemenea unui inger, inger al pacientelor cu probleme, chiar si cu teama de vizita la ginecolog🙈. Face totul cu pasiune si profesionalism. Sunte prea putine 5 stelute pentru un doctor si un suflet de milioane!! O recomand cu tot dragul!!
Andra Mihai
Andra Mihai
15:56 30 Jun 22
Despre Doamna doctor Diana Mihai ce as putea sa scriu că ar însemna să umplu o întreagă pagina este un medic și o femeie excepționala cu multe realizări profesionale a fost langa mine când am născut,când am avut orice problema mai mult decât un medic un prieten adevărat este dumneaei pentru mine .Apelați cu toată încrederea la dânsa pt orice aveti nevoie pe plan ginecologic cea mai buna doctora ever eu personal o ador și o divinizez atât ca femeie cât și ca medic pt toate realizările făcute 😘🤗🤗😘😘
emilia vasile
emilia vasile
08:45 07 Feb 22
Un medic exceptional cu multa rabdare si mult respect pentru pacient.Medici ca doamna doctor Mihai gasim mai rar si de aceea trebuie apreciati.Un medic deosebit de bun,competent,comunicativ,un profesionist desavarsit!
Cautes Oana Alexandra
Cautes Oana Alexandra
19:06 26 Jan 22
Am găsit-o pe doamna doctor prin intermediul internetului, iar la prima întâlnire cu dânsa mi-a plăcut tare mult, este calmă, mi-a oferit foarte multe informații utile. Este dedicată acestei meserii și o face cu plăcere! Voi merge pe mâna dânsei cu încredere 🙏! Succes în tot ceea ce vă propuneți 🍀
Oana Surdu
Oana Surdu
14:18 08 Nov 21
js_loader

Pentru a vedea prețurile pentru tratamentul cu Fotoliul Emsella, vă invităm să consultați pagina de prețuri.

Mai multe întrebări?

Ne poți suna pentru orice întrebare sau poți programa o discuție și un consult pe această pagină la Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai, de Luni-Vineri, orele 09-20. Locatia este Bd. Dacia nr.19 (la 5 min de Piața Romană), sector 1, Bucuresti.