Exilis Ultra 360 in Ginecologie si Modelare Corporala

Pentru ce este folosit Exilis Ultra 360?

EXILIS ULTRA 360 reprezintă un dispozitiv medical revoluționar, aflat în top in SUA, Europa și Asia, utilizat pentru a trata laxitatea, excesul de grăsime și a rejuvena întregul corp nedureros și ne-invaziv.

Cuprinde 2 componente:

a) REJUVENAREA VAGINALĂ

 • APLICATIE: tratamentul zonei intime (vagin, perineu, labii mari, labii mici, zona din jurul uretrei, zona din jurul clitorisului)
 • INDICAȚII: incontinență urinară, laxitate vaginală (după naștere sau odată cu vârsta), dureri la contactul sexual sau lipsa sensibilității, aspectul îmbătrânit al zonei vaginale
 • BENEFICII: labii mari cu aspect ferm, vagin cu sensibilitate îmbunătățită, tratamentul laxității vaginale, orgasm îmbunătățit, tratamentul cistocelului și rectocelului grad incipient, tratament prolaps uterin grad incipient, tratament pierderi urinare.

b) REJUVENAREA CORPULUI

 • APLICATIE: tratament față, decolteu, gușă, bărbie, brațe, abdomen, coapse, aripioare, fese, picioare
 • INDICAȚII: tratament anti-celulitic, scădere în cm, recăpătarea fermității pielii, lifting facial, remodelare corporală
 • BENEFICII: piele fără aspect de coajă de portocală, piele netedă și fermă, reducerea cicatricilor postacneice, reducerea depozitelor de grăsime
Exilis Ultra 360 Bucuresti Remodelare Corporala si Estetica Ginecologica, Dr. Diana Mihai, Ladies Excellence Clinic, Bd. Dacia nr. 19 Bucuresti-min

Nu știi dacă ți se potrivește?

Suntem aici pentru tine. Ne poți suna la telefon (orele 09.00-20.00), trimite mesaj pe WhatsApp (24/7) sau chiar un email (24/7) cu întrebările tale.

Cum fuctioneaza Exilis Ultra 360?

EXILIS ULTRA 360 este unicul dispozitiv medical ce folosește concomitent radiofrecvența și ultrasunetele, reușind să dizolve celulele adipoase, în timp ce pielea își recapătă fermitatea datorită stimulării producției de colagen. EXILIS ULTRA 360 are la bază un proces de încălzire și răcire, scopul acestuia fiind de a pătrunde atât în straturile profunde ale pielii, cât și în stratul superficial al acesteia.

Pentru cine este benefic Exilis Ultra 360?

EXILIS ULTRA 360 este ideal pentru oricine dorește o întreținere a corpului sau o îmbunătățire estetică evidentă odată cu apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Totodată ajută la reducerea grăsimii, eliminarea celulitei, tonifierea corpului și un aspect perfect pentru plajă!

Pentru tratarea problemelor intime, puteți alege tratarea canalului vaginal, labiile sau ambele zone, în aceeași sesiune de tratament.

Nu știi dacă ți se potrivește?

Suntem aici pentru tine. Ne poți suna la telefon (orele 09.00-20.00), trimite mesaj pe WhatsApp (24/7) sau chiar un email (24/7) cu întrebările tale.

Ce simt in timpul tratamentului cu Exilis Ultra 360?

Majoritatea pacienților descriu senzația terapiei ca fiind similiară cu cea a unui masaj cu pietre vulcanice, fără durere. În ceea ce privește tratamentul zonei intime, nu există durere sau iritație în timpul procedurii, ci doar o senzație de încălzire.

Care este durata tratamentului cu Exilis Ultra 360?

În funcție de zona tratată și starea pielii, majoritatea pacientelor  urmează între 2 și 6 ședințe de tratament, la distanță de 7 – 14 zile. Fiecare tratament al unei zone specifice durează de obicei între 4 și 20 de minute. Ședințele la Ladies Excellence Clinic sunt făcute pentru câte o oră, timp în care puteți lucra una sau mai multe zone ale corpului.

Ce zone sunt vizate pentru tratamentul cu Exilis Ultra 360?

EXILIS ULTRA 360 se recomandă pentru reducerea grăsimii și obținerea fermității pielii din cap până în picioare. Zonele ce pot fi tratate sunt:

 • Față;
 • Linia mandibulară;
 • Gât;
 • Decolteu;
 • Antebrațe;
 • Brațe superioare;
 • Mâini;
 • Abdomen și regiunea lombară;
 • Fese;
 • Coapse;
 • Zona intimă;
 • Genunchi;

In cat timp se vad rezultatele tratamentului cu Exilis Ultra 360?

Fermitatea pielii va fi recăpătată și vizibilă încă de la prima ședință, însă rezultatele vor fi și mai vizibile în timp, după finalizarea tratamentului (6 sedinte), după ce corpul a beneficiat de suficient timp pentru a se adapta. Este esențial să vă hidratați corespunzător înainte și după tratament, cel puțin 2 litri de apă zilnic fiind recomandați.

Ce trebuie sa facem inainte de tratamentul labiilor cu Exilis Ultra 360?

Este necesar să veniți epilată pentru tratamentul corporal sau vaginal.

Recomandarea noastră IMPORTANTĂ este de a nu epila zona în ziua în care veniți la tratament, ci cu 2-3 zile înainte.

Mai mult, pentru a putea programa tratamentul, trebuie să aveți efectuate analize în vederea depistării eventualelor infecții genitale: secreție vaginală, cultură col (efectuate în ultimele 3-6 luni), examen Papanicolau (efectuat în ultimul an) și examen de sumar de urină și de urocultura (efecutate în ultimele 3 săptămâni). În unele cazuri este necesar și test pentru Ureaplasma/Mycoplasma, Ag. Chlamydia. Este necesar un consult ginecologic înainte de procedură la doctor Diana Mihai.

Nu știi dacă ți se potrivește?

Suntem aici pentru tine. Ne poți suna la telefon (orele 09.00-20.00), trimite mesaj pe WhatsApp (24/7) sau chiar un email (24/7) cu întrebările tale.