Rejuvenare vaginală cu Exilis Ultra 360, Dr. Diana Mihai, București

EXILIS ULTRA 360 reprezintă un dispozitiv medical revoluționar, aflat în top in SUA, Europa și Asia, utilizat pentru rejuvenare vaginală, ce tratează incontinența urinară, laxitatea vaginala, crește sensibilitatea zonei intime, reduce excesul de grăsime, nedureros și minim-invaziv.

Acest tratament pentru rejuvenare vaginală este recomandat de către medicul Dr. PhD Diana Mihai, fondator Ladies Excellence Clinic și medic cu doctorat având specializare în obstetrică-ginecologie, cu interes deosebit pentru tratamente de rejuvenare vaginală, cu și fără operație. Mai multe despre medicul dvs. puteți găsi la finalul acestei pagini.

Este un tratament potrivit dacă te confrunți cu:

Laxitate vaginală

Lipsa sensibilității

Dureri la contactul sexual

Incontinență urinară

Aspect îmbătrânit

Cum functioneaza Exilis Ultra 360?

EXILIS ULTRA 360 este unicul dispozitiv medical ce folosește concomitent radiofrecvența și ultrasunetele, reușind să dizolve celulele adipoase, în timp ce pielea își recapătă fermitatea datorită stimulării producției de colagen. EXILIS ULTRA 360 are la bază un proces de încălzire și răcire, scopul acestuia fiind de a pătrunde atât în straturile profunde ale pielii, cât și în stratul superficial al acesteia.

Ce simt în timpul tratamentului cu Exilis Ultra 360?

În ceea ce privește tratamentul zonei intime, nu există durere sau iritație în timpul procedurii, ci doar o senzație de încălzire.

Care este durata tratamentului cu Exilis Ultra 360?

În funcție de zona tratată și starea pielii, majoritatea pacientelor  urmează între 2 și 6 ședințe de tratament, la distanță de 7 – 14 zile. Fiecare tratament al unei zone specifice durează de obicei între 4 și 20 de minute. Ședințele la Ladies Excellence Clinic sunt făcute pentru câte o oră, timp în care puteți lucra una sau mai multe zone ale corpului.

 

Ce spun pacientele despre rezultate?

Loredana M.: Am efectuat sedintele de terapie cu PRP pentru a diminua, in mod special, durerile pelvine puternice aparute in timpul actului sexual, cat si pentru anumite disfunctii sexuale din viata de cuplu. Poate ca este un subiect evitat de multe femei, insa aceste sedinte m-au ajutat sa imbunatatesc intreaga experienta sexuala cu partenerul meu.

Cristina S.: In urma unei nașteri prin cezariană, am rămas cu o cicatrice destul de vizibilă și profundă, căutând tot felul de moduri de a o estompa cât mai mult posibil. Am descoperit procedura cu Laser efectuată în cadrul clinici Ladies Excellence. După un consult împreuna cu doamna doctor Corina Georgescu, un medic minunat si cu o atentie deosebit de a informa pacientul, am stabilit numărul de ședințe pe care ar trebui sa le efectuez pentru a obține rezultatul dorit de către mine. Astăzi, dupa terminarea tuturor ședințelor, cicatricea aproape ca nici nu mai există, sunt mai mult decât încântată de rezultat, recomand tuturor procedura cu laser, pentru ca este o procedura fără dureri si care da rezultate neașteptate !

Brindusa M.: Deoarece ne-am dorit atat de mult un bebelus, desi nu s-a putut natural, am ajuns la solutia de a incerca obtinerea unei sarcini prin protocolul FIV. Astfel, am realizat doua poceduri de PRP endometrial la clinica dnei Diana Mihai, care au fost nedureroase si realizate cu multă atenție si finețe, pentru a pregati zona de implantare a ovocitelor donate. Dupa incercari repetate, in prezent, sunt mamica unui baietel de 5 luni. Recomand cu drag aceasta clinica având un personal tânăr si foarte bine pregătit.

Diana M.: Am fost diagnosticata cu cistocel si rectocel de grad incipient in urma cu un an, fapt pentru care am decis ca trebuie sa urmez un tratament pentru a nu avansa aceasta problema a mea. Am ajuns la un consult la dr. Diana Mihai, in cadrul caruia mi-a recomandat tratament cu radiofrecventa Exilis Ultra 360. Rezultatul s-a vazut dupa 3 sedinte de tratament. Va recomand cu incredere clinica Ladies Excellence Clinic, deoarece sunteti pe maini bune si sigure!

Ce preț are tratamentul cu Exilis Ultra 360?

Tratamentul cu Exilis Ultra 360 constă în 3-6 ședințe, în funcție de gravitatea problemei, la distanță de 7-14 zile, având un preț de 1500 RON per ședință. În condițiile în care se achiziționează un pachet de 3 ședințe, prețul per ședință va fi de 1350 RON (30% discount).

 

Alege să ai o viață sănătoasă și fără griji.

Ne poți suna pentru o programare la telefon (orele 09.00-20.00), trimite mesaj pe WhatsApp (24/7) sau chiar un email (24/7).

Exilis Ultra 360 este testat clinic cu rezultate promițătoare:

• 27 de femei cu semne de stres urinar usor/moderat
incontinenta (SUI), precum si laxitatea vulvovaginala.
• Trei sesiuni o dată pe săptămână.
• Tratament intravaginal urmat de tratamentul labiilor mari și
perineul.
• 26 de subiecți au raportat o scădere a frecvenței scurgerilor de urină.
• 15 femei devin complet lipsite de scurgeri la o lună de urmărire.
• Toți subiecții au raportat îmbunătățirea laxității vaginale.
• Rată ridicată de satisfacție atunci când se evaluează îmbunătățirea sexuală
mulțumire.

 

• 51 de pacienți înscriși.
• Toți pacienții au primit 3 tratamente cu EXILIS ULTRA 360.
• Aplicare atat intravaginala cat si extravaginala.
• 93% dintre pacienți au înregistrat o îmbunătățire a satisfacției sexuale.
• Peste 55% dintre pacienți au raportat absența completă
disfuncție la 90 de zile după tratament.
• Chestionarul de laxitate vaginală a arătat senzație de strângere vaginală
îmbunătățire la 96% dintre pacienți.
• Îmbunătățirea semnificativă a satisfacției vieții sexuale.
• La urmărire, toți pacienții au raportat în mod uniform că nu au simțit
orice grad de laxitate vaginală.
• Nivelul de disconfort a fost raportat în 0,03 % dintre tratamente, cu
scorul mediu al disconfortului VAS ajungând la zero.

Ce alte zone sunt vizate pentru tratamentul cu Exilis Ultra 360?

Pe lângă tratamentul pentru zona intimă, EXILIS ULTRA 360 se recomandă și pentru reducerea grăsimii și obținerea fermității pielii din cap până în picioare. Acest lucru este posibil capului detașabil al aparatului, trecând pe cel pentru corp. Zonele ce pot fi tratate sunt:

 • Față;
 • Linia mandibulară;
 • Gât;
 • Decolteu;
 • Antebrațe;
 • Brațe superioare;
 • Mâini;
 • Abdomen și regiunea lombară;
 • Fese;
 • Coapse;
 • Zona intimă;
 • Genunchi;
Exilis Ultra 360 Bucuresti Remodelare Corporala si Estetica Ginecologica, Dr. Diana Mihai, Ladies Excellence Clinic, Bd. Dacia nr. 19 Bucuresti-min

In cat timp se vad rezultatele tratamentului cu Exilis Ultra 360?

Fermitatea zonei intime și a pielii va fi recăpătată și vizibilă încă de la prima ședință, însă rezultatele vor fi și mai vizibile în timp, după finalizarea tratamentului (6 sedinte), după ce corpul a beneficiat de suficient timp pentru a se adapta. Este esențial să vă hidratați corespunzător înainte și după tratament, cel puțin 2 litri de apă zilnic fiind recomandați.

Ce trebuie sa facem inainte de tratamentul labiilor cu Exilis Ultra 360?

Este necesar să veniți epilată pentru tratamentul corporal sau vaginal.

Recomandarea noastră IMPORTANTĂ este de a nu epila zona în ziua în care veniți la tratament, ci cu 2-3 zile înainte.

Mai mult, pentru a putea programa tratamentul, trebuie să aveți efectuate analize în vederea depistării eventualelor infecții genitale: secreție vaginală, cultură col (efectuate în ultimele 3-6 luni), examen Papanicolau (efectuat în ultimul an) și examen de sumar de urină și de urocultura (efecutate în ultimele 3 săptămâni). În unele cazuri este necesar și test pentru Ureaplasma/Mycoplasma, Ag. Chlamydia. Este necesar un consult ginecologic înainte de procedură la doctor Diana Mihai.

Despre medicul dumneavoastră

Dr. PhD. Diana MIHAI este  un medic cu multiple specializări: ginecologie, obstetrică, uroginecologie, histeroscopie, laparoscopie, colposcopie, ecografie, rejuvenare vaginală, fertilizare in-vitro și tratament cu celule stem pentru infertilitate.

 La aceste specializări se adaugă faptul că este doctor în științe medicale, doctoratul fiind obținut în urmă multor ani de muncă în domeniul Infertilității și al Fertilizării în vitro (FIV).

Încercând o abordare holistică și personalizată a fiecărei paciente, doamna doctor face parte din prima generație de masteranzi în medicină tradițională chineză, master făcut cu profesori de la prestigioasă Facultate de Medicină Tradițională din Beijing.

Nu știi dacă ți se potrivește?

Suntem aici pentru tine. Ne poți suna la telefon (orele 09.00-20.00), trimite mesaj pe WhatsApp (24/7) sau chiar un email (24/7) cu întrebările tale.