Despre

Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai

Despre Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai

Ladies Excellence Clinic a fost înființată la finalul anului 2021 de către Dr. Diana Mihai și este singura clinică medicală din România specializată în totalitate pe creșterea calității vieții femeilor. Aici vei găsi o gamă de servicii complete pe domenii precum obstetrică, ginecologie, estetică ginecologică, infertilitate, ecografie, medicină tradițională chinezească, ozonoterapie, oxigenoterapie, cocktail cu vitamine și altele – toate desfășurate de către cei mai buni specialiști in domeniu. Aceasta se află pe Bd. Dacia nr. 19, sector 1, București (la 5 minute pe jos de stația de metrou Piața Romană).

Despre Dr. Diana Mihai

Dr. Diana MIHAI este  un medic cu multiple specializari: ginecologie, obstetrica, uroginecologie, histeroscopie, laparoscopie, colposcopie, ecografie, Medicina Regenerativa si tratament cu celule stem.

 La aceste specializari se adauga faptul ca este doctor in stiinte medicale, doctoratul fiind obtinut in urma multor ani de munca in domeniul Infertilitatii si al Fertilizarii in vitro.

Incercand o abordare holistica si personalizata a fiecarei paciente, doamna doctor face parte din prima generatie de masteranzi in medicina traditionala chineza, master facut cu profesori de la prestigioasa Facultate de Medicina Traditionala din Beijing.

Numele doamnei doctor Diana MIHAI apare ca autor sau coautor la diferite tratate, carti si articole medicale. Este membru in organizatii stiintifice nationale si internationale, are activitate medicala atat in Romania cat si in strainatate, activitate recunoscuta prin diplome si premii. Enumeram doar cateva dintre cele mai onorante:

  • Este Presedinte al Societatii Romane de Estetica Ginecologica (SREG)
  • Este Vicepresedinte al Asociatiei Internationale a Celulelor Stem si Medicina Regenerativa (IASRM) 
  • Este membru al Societatii Europene pentru Reproducere Umana si Embriologie (ESHRE )
  • Este membru al Societatii Americane pentru Medicina Reproductiva (ASRM )
  • Este membru in Societatea Europeana de Menopauza si Adropauza (EMAS)
  • Este membru senior activ in Societatea Europeana de Ginecologie Estetica (ESAG).
  • Este membru fondator al Centrului Internațional de Excelenta in Medicina Regenerativa in Infertilitate by PM și DM, cu scopul  atat de a instrui medicii interesati de aceasta noua specialitate, dar si  de a trata pacienții cu infertilitate din întreaga lume.

Dr. Diana MIHAI a participat activ la conferințele internaționale ale acestor societati, prezentand rezultatele muncii sale in aceste domenii, inclusiv despre prezervarea fertilității în endometrioză, necesitatea și metodele de conservare a fertilității la pacientele cu cancer, etica în utilizarea embrionilor umani, indicații și tehnici chirurgicale la pacientele cu infertilitate si endometrioza, rata sarcinii la pacientele cu rezerva ovariana scazuta in functie de AMH și vârsta, riscul de apariție al placentei accreta după transferul de embrioni – proaspăt versus congelat, riscul de sarcină gemelară monozigotă după transferul unic de embrion proaspăt versus congelat, mecanismele endometriozei care afectează fertilitatea etc.

Pornind de la ideea ca stiinta medicala este intr-o etapa de profunde inovatii si transformari, doamna doctor Diana MIHAI nu numai ca acumuleaza informatii si le pune in practica personal, dar tine cursuri atat pentru medici cat si pentru publicul larg, participa la diferite emisiuni online cat si la radio si TV, pentru a-si impartasi cunostiintele si a contribui la sanatatea femeilor.

In acest scop, a devenit lector internațional in ginecologie estetică și medicina regenerativă. De asemenea, dr. Diana Mihai este trainer national pe Romania si international, cu zeci de cursuri sustinute, in 3 domenii distincte: Platelet Rich Plasma (PRP), Laser CO2 si High Intensity Focused Electromagnetic (Tratament de stimulare prin impulsuri electromagnetice focalizate, de inalta intensitate) EMSELLA.

Doctorul Diana MIHAI imbina studiul si cercetarea, cu acordarea de consultatii la Clinica Ladies Excellence, la Spitalul Sanador, la Clinica Fetal Care, Embryos si in alte locatii din Bucuresti.

Vezi lista completă de servicii

Vezi toate serviciile oferite la Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai